Download de nieuwe gratis whitepaper: AI en recruitment in 2024

Recruitment marketing voor de nieuwe generatie.

​​Cowboys levert allerlei diensten om talent te bereiken, bewegen en te overtuigen. Door creativiteit, online marketing en data te combineren.

Het Cowboys team

We versterken je werkgeversmerk met een uitgedokterd plan. Vervolgens zorgen we voor optimale zichtbaarheid, zodat je top of mind bent bij jouw doelgroep.

Recruitment
marketing

We helpen je om (schaars) talent te werven. Middels online advertenties op o.a. Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn en Indeed.
Recruitment marketing meets W&S. Met lead advertenties
op social media verleiden we talent tot een laagdrempelige sollicitatie. Onze Cowboys doen vervolgens de telefonische opvolging van de binnenkomende leads.

Trainingen en
workshops

We trainen afdelingen en geven workshops (op maat) over hoe je recruitment marketing en employer branding kan inzetten of verder kan professionaliseren.

Social media
recruitment

Je wilt opvallen en kandidaten aantrekken die gemotiveerd zijn. Daarbij wil je dat zij voor een langere periode het team komen versterken. Hoe doe je dit?

Adverteren op
TikTok

Cowboys is als één van de weinige online marketingbureaus van Nederland goedgekeurd om te adverteren op TikTok.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is binnen het recruitmentproces onmisbaar geworden. Binnen de zakelijke wereld wordt de inbox namelijk minimaal één keer per dag gecheckt. Ideaal om jouw prospects subtiel op de hoogte te brengen van recente vacatures of om ze te informeren over de ontwikkelingen van het bedrijf.

Recruitment
consultancy

Als je professionals aan wilt trekken die komen én blijven vraagt dat veel meer effort van een organisatie. Wij helpen je graag als recruitment consultant bij het wervingsproces.

Recruitment
Strategieën

Opmerkelijk is dat we vaak dezelfde strategieën zien terugkomen, met helaas vaak hetzelfde resultaat: een gebrek aan geschikte kandidaten of een verloop van eigen mensen.

Werken-bij website
laten maken

Als organisatie is het van essentieel belang dat je bedrijf door blijft draaien met de juiste mensen en dat je de mogelijkheid hebt om te groeien. Je wilt daarom investeren in een recruitmentstrategie die op de lange termijn iets oplevert. Een eigen werken-bij website helpt daarbij enorm!

Vacatureteksten
laten schrijven

Een pakkende vacaturetekst laten schrijven die kandidaten oplevert, is voor veel bedrijven van essentieel belang. In de praktijk zien wij vaak dat bedrijven een vacaturetekst schrijven die voornamelijk ingaat op de functie-eisen van een kandidaat: waar moet een kandidaat aan voldoen om voor mij te mogen werken?

Bel me nu

Of laat hieronder je e-mail/telefoonnummer achter.
Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Bel ons op +31 (0)20 21 01 169.

Download gratis de whitepaper

Laat hier je gegevens achter en krijg toegang tot de whitepaper.