Download de nieuwe gratis whitepaper: AI en recruitment in 2024

Recruitment bureau

In de huidige arbeidsmarkt is het vinden van geschikte kandidaten voor alle branches een uitdaging. Het tekort aan personeel heeft geleid tot een jacht op schaars talent, wat betekent dat behoud van huidige medewerkers net zo belangrijk is als het aantrekken van nieuwe kandidaten. 

Het inschakelen van een traditioneel recruitment bureau is vaak niet meer voldoende. Zo blijf je vechten om talent en je wilt juist op zoek naar een manier om mensen moeiteloos aan te trekken én te behouden. Wij weten dat recruitment marketing
noodzakelijk is om succesvol te zijn in het werven van talent. 

Wat is recruitment marketing?

Recruitment marketing is een specifieke tak van sport binnen het brede recruitmentdomein die zich richt op het identificeren en aantrekken van gekwalificeerde kandidaten.
Door middel van employer branding, social media, vacaturesites en zoekmachines, helpen wij organisaties om de aandacht van potentiële kandidaten te behouden totdat zij hebben gesolliciteerd. Door onze unieke benadering van recruitment, helpen wij organisaties om hun doelgroep te bereiken en te engageren, en zo het beste talent aan te trekken.

Recruitment en employer branding

Recruitment en employer branding zijn voor ons onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zonder een sterk employer brand ben je geen magneet voor potentiële kandidaten. Wij vinden dat recruitment niet alleen een paar goed geschreven vacatures of een eenmalige wervingsactie. Recruitment gaat bij ons over het aantrekken, maar ook het behouden van medewerkers. Samen met je team zorg je ervoor dat je een aantrekkelijke werkplek bent voor talent en dat je anders bent dan de concurrent.

Hoe je dat doet?

  1. Weet wat jouw bedrijf uniek maakt;
  2. Breng in kaart wie die ideale kandidaat is;
  3. En, exact weten op welke kanalen je die kandidaat bereikt.

 

Uit praktijkervaring weten wij dat het identificeren van jouw eigen kwaliteiten als bedrijf niet eenvoudig is. Gelukkig hebben wij de ervaring om te identificeren wat jou uniek maakt, wie die ideale kandidaat kan zijn en hoe we die ideale doelgroep kunnen bereiken. 

Waarom recruitment uitbesteden?

Ben je op zoek naar een recruitment bureau dat werving en selectie op een andere manier uitvoert? Dan ben je bij recruitmentbureau Cowboys aan het juiste adres. Wij bieden een persoonlijke aanpak, waarbij we samen met jou werken aan een recruitmentstrategie die aansluit bij jouw organisatie en haar doelen. Zo helpen we je om het beste talent te vinden en aan te trekken.

Met onze ervaring en expertise op het gebied van recruitment, zorgen we ervoor dat je het juiste talent aantrekt en behoudt. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

 

Wij helpen bedrijven in heel Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Utrecht, Den Haag, Haarlem, etc.

Bel me nu

Of laat hieronder je e-mail/telefoonnummer achter.
Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Bel ons op +31 (0)20 21 01 169.

Download gratis de whitepaper

Laat hier je gegevens achter en krijg toegang tot de whitepaper.