Download de nieuwe gratis whitepaper: AI en recruitment in 2024

Recruitment
consultancy

Er is een heuse strijd om schaars talent ontstaan in de recruitment wereld. Zowel bedrijven als recruiters schreeuwen om de aandacht van kandidaten die eigenlijk niet bewust op zoek zijn naar een nieuwe functie. In de praktijk zien wij dat bedrijven en recruiters elkaars strategie kopiëren met daarbij hetzelfde resultaat: geen geschikte kandidaten. Bij Cowboys zijn wij ons allang bewust dat recruitment anders moet. Recruitment is niet meer het over de schutting gooien van openstaande vacatures bij een recruiter. Als je professionals aan wilt trekken die komen én blijven vraagt dat veel meer effort van een organisatie. Wij helpen je graag als recruitment consultant bij het wervingsproces. Wil je meer weten over onze recruitment consultancy? Lees verder of neem direct contact op.

Een recruitment consultant die je verder helpt

Onze recruitment consultants hebben behoorlijk wat kennis als het gaat over online marketing en recruitment. Naast het ontwikkelen van een employer brand en het volledig uitvoeren van de online marketingstrategie geven wij ook advies over het recruitmentproces. Dit doen wij in de vorm een social media workshop op locatie of door opbouwende feedback te geven over de huidige manier van werven. Samen zorgen we ervoor dat je een unieke strategie kiest die je onderscheidt van je concurrenten. Hierdoor zien wij keer op keer dat onze klanten de beste professionals aantrekken.

Onze recruitment consultants bij de employer branding

Recruitment gaat over meer dan alleen de geschreven vacature en daarom helpen wij je ook bij de employer branding. Employer branding gaat in de eerste plaats over het behouden van huidige medewerkers. Samen met je team zorg je ervoor dat je een aantrekkelijke werkplek bent voor talent en dat je anders bent dan de concurrent. Het begrip “employer branding” is dan ook de verzamelnaam voor verschillende activiteiten die je uitvoert om mensen aan je te binden. Wil je meer weten over employer branding? Lees hier verder.

Hoe bereik je de nieuwe generatie?

Generatie Z, een generatie die op allerlei social media kanalen zit (waar velen nog niet eens van gehoord hebben). Ze hebben een korte aandachtsspanne en vinden hele andere dingen belangrijk in hun werk dan een goede pensioenregeling of een vast contract. Denk bijvoorbeeld aan plezier op het werk, flexibele werktijden, een goed salaris om vooral nu van te genieten en controle over hun eigen tijd. Kortom: voor recruiters is het een grote uitdaging om onder de aandacht van deze doelgroep te komen én te blijven. In ieder geval niet met een document vol tekst met daarin alleen waar jij als organisatie naar op zoek bent. Zij willen vooral weten wat jij hen kan bieden; kort, krachtig, snel en duidelijk.

Over cowboys als recruitment consultant

Cowboys is een recruitment consultancy in Amsterdam. Wij helpen organisaties bij het opzetten van eerlijke, creatieve wervingscampagnes op vacaturesites, social media, Google en nieuwe media als TikTok en Spotify. We zijn op een missie om personeelswerving transparanter en eerlijker te maken, zowel richting kandidaten als werkgevers. Dit doen we inmiddels voor fantastische organisaties als NOS, Transavia, Facilicom en VakantieVeilingen.nl. Met een team van 15 recruitment consultants streven we ernaar de meest aansprekende wervingscampagnes te creëren.

Recruitment consultant en employer branding

Ga aan de slag met Cowboys: jouw recruitment consultant

Employer branding is belangrijk omdat je op lange termijn investeert in huidige en toekomstige werknemers. Hierdoor werk je aan een positief imago van je merk. Samen met jou denken wij de juiste employer branding campagnes van A tot Z uit. Bij Cowboys ben je aan het juiste adres! Zin om met ons aan de slag te gaan? Maak hieronder direct een afspraak met onze recruitment consultants.

Download gratis de whitepaper

Laat hier je gegevens achter en krijg toegang tot de whitepaper.