Download de nieuwe gratis whitepaper: AI en recruitment in 2024

Recruitment marketing agency Cowboys

Pioniers in talentwerving

Recruitment marketing is een specialisatie binnen het marketing (of recruitment) vakgebied, die erop gericht is op kandidaten te vinden. Door het inzetten van o.a. social media, zoekmachines, vacaturesites, employer branding, e-mailmarketing en zelfs podcasts en influencers bereik je potentiële kandidaten op alle plekken waar zij zich (online) bevinden. Dit alles met maar een doel: makkelijker personeel werven.

Waarom kiezen voor Cowboys als jouw recruitment marketing agency?

Bij Cowboys zetten we ons in voor een hoog kennisniveau, aangezien ons team bestaat uit experts met meer dan 10 jaar ervaring in recruitment marketing. We hechten veel waarde aan transparante tarieven en geloven sterk in openheid; bij ons zijn er geen verrassingen, je krijgt duidelijkheid over wat je betaalt. Onze expertise wordt verder versterkt door onze certificeringen; we zijn niet alleen Google & Facebook gecertificeerd, maar we zijn ook vaardig in het benutten van deze platforms om jouw ideale kandidaten te bereiken. De snelheid en efficiëntie waarmee we werken, worden gekenmerkt door korte lijntjes en een snelle aanpak, wat ons in staat stelt om snel te schakelen en te voldoen aan jouw behoeften. Onze ervaring spreekt boekdelen; met meer dan een decennium aan ervaring hebben we een diep begrip ontwikkeld voor hoe we de uitdagingen in recruitment marketing als agency succesvol kunnen navigeren.

Recruit de nieuwe generatie

De arbeidsmarkt is veranderd. Het vinden van geschikt personeel is een uitdaging geworden in vele sectoren, waaronder techniek, ICT en zelfs horeca. De jacht op talent is intensiever dan ooit. Bij Cowboys begrijpen we deze uitdagingen en zetten we ons in om toonaangevende organisaties zoals Mollie, Instabox en Nike te helpen bij het aantrekken van nieuw talent. Onze creatieve wervingscampagnes maken gebruik van platforms als TikTok, YouTube, Instagram, Indeed, en LinkedIn om jouw boodschap over te brengen waar jouw toekomstige medewerkers zijn.

In een ideale wereld is er een overvloed aan geschikte kandidaten die graag voor je willen werken. De realiteit is echter anders. Veel branches kampen met een schrijnend tekort aan personeel. Cowboys is hier om dat te veranderen. Door innovatieve strategieën en een diepgaand begrip van de markt, helpen we je niet alleen bij het vinden van kandidaten, maar ook bij het behouden van je huidige medewerkers.

Welkom bij Cowboys, jouw recruitment marketing agency

– waar jouw zoektocht naar de nieuwe generatie talent begint.

Download gratis de whitepaper

Laat hier je gegevens achter en krijg toegang tot de whitepaper.