Download de nieuwe gratis whitepaper: AI en recruitment in 2024

Onze methode voor succes

Cowboys is een internationaal opererend recruitment marketing bureau. Wij helpen toonaangevende organisaties met effectieve recruitment marketing & employer branding.

Cowboys in een overleg.

Ons team van 40 digital natives bedenkt slimme en creatieve online campagnes om talent te werven voor onze klanten. Meer awareness onder je doelgroep, een versterkte branding en meer sollicitaties.

We bedenken en voeren vernieuwende campagnes uit op kanalen als TikTok, YouTube, Instagram, Indeed, LinkedIn en Google. We zorgen voor optimale zichtbaarheid gedurende de reis die een kandidaat aflegt, de candidate journey. Van eerste aanraking tot sollicitatie. Alles datagedreven en meetbaar.

 

Onze huiskamer op kantoor.

Voordelen van recruitment marketing

Campagne manager

Daan en Mathijs in werkoverleg voor een nieuwe campagne. 

Waarom is recruitment marketing belangrijk?

De huidige schaarste op de arbeidsmarkt vraagt om een creatieve en doelgerichte aanpak. Wanneer recruitment marketing op de juiste manier wordt ingezet, bereik je een doelgroep die solliciteert en blijft. Wil je dit goed doen, dan moet je exact weten op welke manier je jouw doelgroep moet bereiken. 

En dat is precies waar wij, Cowboys, je bij helpen. Wij ontzorgen je. Van het schrijven van een vacaturetekst tot het uitrollen van een volledige strategie om je employer brand te versterken.

“Met de campagne van Cowboys hebben we zoveel leads ontvangen dat we de campagne moesten pauzeren om alle contacten te bewerken. Over 2 weken hebben we 5 nieuwe medewerkers! Wat een succes! 😻”

Anais Sheshekli

Marketing Manager Happyhappyjoyjoy Zuidas

Bel me nu

Of laat hieronder je e-mail/telefoonnummer achter.
Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

Bel ons op +31 (0)20 21 01 169.

Download gratis de whitepaper

Laat hier je gegevens achter en krijg toegang tot de whitepaper.